Wie zijn we en wat doen we

Ik ben Simone Snijder 28 jaar en eigenaar van het Welzijnscentrum voor Mens en Paard “Klein Hermana”. Een droom die ik van kinds af aan had, is hiermee uitgekomen, werken met mensen en werken met paarden. Elke dag ervaar ik wat een prachtige combinatie dit is. Ik ben afgestudeerd Bachelor of Social Work met als afstudeerproject “Paard en Hulpverlening”. Na deze studie heb ik een groot aantal relevante opleidingen afgerond, gericht op coaching en training van mens en paard, welzijn en gezondheid. Hieronder een overzicht.

* CREF-Behandelaar en CREF-EMDR
* CREF- master babytherapeut
* Orun-instructeur en Instructeur Aangepast Paardrijden
* Caprilli paardencoach * Trainer en coach voor mens en paard
* Val,- en ruiterfitnessinstructeur
* Trainer en Coach voor ruiter en paard
* Paardenbewegingstherapeut aan de International School of Horse Applied Science
.

Ik hou van leren omdat ik daardoor de mens, het paard en de combinatie mens en het paard steeds beter leer begrijpen. In het werk van alledag geeft het me inzicht en kan ik daardoor verschillende mogelijkheden onderzoeken voor/samen met de mensen die bij mij komen met een hulpvraag. In de vrije tijd die overblijft vind ik het heerlijk om zelf mijn paarden te trainen. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, sport ik, ben ik gek op lezen en hou van lekker en gezond koken en bakken. In mijn dagelijkse werk word ik ondersteund door moeder. Zij helpt mij bij hele praktische zaken maar nog meer bij het waarmaken van mijn droom: Er met elkaar iets moois van te maken en met de mensen die hier komen een plezierige tijd beleven.

Werkwijze
Begeleiding bij “Klein Hermana” is kleinschalig. Dat vind ik belangrijk: een voorwaarde om het beste uit jezelf en de dag te halen! Samen stellen wij een op jou toegesneden plan op. De begeleiding wordt zowel individueel als groepsgewijs aangeboden.

Bij “Klein Hermana” staat het plezier beleven in de omgang met elkaar en de dieren voorop. Daarmee wordt de basis gelegd waarop je verder kunt bouwen aan groei en ontwikkeling op lichamelijk, geestelijk en/of (pyscho)sociaal gebied. Veiligheid, acceptatie en professionaliteit zijn hierbij onze kernwaarden. Wij streven ernaar dat jij je gewaardeerd, gerespecteerd voelt en met plezier “Klein Hermana” zal bezoeken.

Samen  maken  we  een  er  mooie  dag  van!


Wat maakt Klein Hermana anders?

  • Anders kijken, anders denken, anders doen
  • Wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen
  • Iedereen heeft een droom en deze nemen wij serieus
  • Wij kijken met ons hart en maken het gewone bijzonder
  • Wij gaan voor mooie dagen!