Iets over mezelf

Mijn naam is Simone Snijder, 27 jaar. Al van jongs af aan heb ik een passie voor werken met mensen en paarden. Toen ik 13 jaar was ben ik begonnen als vrijwilliger op een Manege voor aangepast paardrijden. Op dat moment dacht ik, ‘dit is wat ik wil’ 2 passies bij elkaar brengen, mens en paard.

In 2012 heb ik mijn HBO opleiding Bachelor of Social Work , richting paard en hulpverlening met goed gevolg afgerond. De kennis die ik daar heb opgedaan komt mij goed van pas, bij alles wat ik aanbied binnen mijn bedrijf.

Welzijn van zowel mens als paard is iets wat ik ontzettend belangrijk vind.
Vanuit deze gedachte is Klein Hermana ontstaan, een Welzijnscentrum voor Mens en Paard waarbij communicatie en training van ruiter en paard centraal staan. Door vanuit verschillende invalshoeken te kijken, probeer ik het plaatje compleet te maken.
Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de omgang met paarden en heb ik daarbij opleidingen gevolgd die mijn kennis verbreden. Hieronder een kort overzicht van wat ik heb gedaan door de jaren heen. Tevens volg ik regelmatig bijscholingen om mijn kennis op te frissen en uit te breiden.

* Afgestudeerd Paardenbewegingstherapeut aan de International School of Horse Applied Science
* Orun-instructeur en Instructeur Aangepast Paardrijden
* Caprilli paardencoach
* Dorntherapeut voor mensen
* Bijscholingen rijden, longeren, werken aan de hand en vrijwerken
* Bijscholingen acupressuur, magneetveldtherapie, paard beter in balans en EHBO paard

Op dit moment rijd ik met twee paarden dressuurmatig wedstrijden.
Met een pony Z2 tussen de paarden en met een paard L2.