Image Alt

Coaching

Mogelijkheden

Individuele coaching
Is gericht op jouw specifieke hulpvraag. Elk traject kent een eigenheid en is daarom uniek. Samen gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden die kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld persoonlijke groei en ontwikkeling, zelfvertrouwen en veerkracht. Dit alles in een veilige ongedwongen en vertrouwde natuurlijke en rustgevende omgeving.

Paardencoaching
Kan worden ingezet als extra dimensie binnen individuele- en teamcoaching.
Door interactie met deze prachtige dieren kun je nieuwe inzichten krijgen op vele gebieden. Een paard leeft in het hier en nu en oordeelt niet. We kunnen er vele woorden aan geven maar paardencoaching is iets wat je moet ervaren en beleven.
Hierbij staat het welzijn van de paarden bij ons hoog in het vaandel.

Teamcoaching
Is erop gericht om de effectiviteit en samenwerking binnen teams te verbeteren. Of je nu een bedrijf, organisatie of sportteam bent, wij werken met je samen om de teamdynamiek te optimaliseren, communicatie te verbeteren en gemeenschappelijke doelen te bereiken. Ook dit alles in een natuurlijke en rustgevende omgeving .

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op.
Dagelijks ben ik telefonisch bereikbaar 06-51067821 of via de mail simone@kleinhermana.nl.
Ben ik aan het werk, dan kan ik u niet direct te woord staan maar als er een boodschap ingesproken wordt bel ik zo spoedig mogelijk terug.