Image Alt

Locatieverhuur

Inspiratie

Vergaderingen/Trainingen
Zoekt u een inspirerende locatie voor uw vergadering of training, onze ruimtes bieden de perfecte omgeving om productief te werken en nieuwe ideeën te genereren. U kunt bij ons terecht voor professionele vergaderfaciliteiten die aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Daarnaast kunt u gebruik maken van een vergaderbreak, dit verfrist, brengt dichter bij elkaar en bevordert concentratie. Onze vergaderbreaks kunnen ingezet worden als start van de dag, in één van de pauzes of juist aan het einde van de dag. Een vergaderbreak kan enorm helpen om van een vergadering, wei-sessie of themabijeenkomst een succes te maken.

Familieuitjes
Creëer blijvende herinneringen met uw familie tijdens een leuk dagje uit op onze locatie. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, ontspanning in de natuur of educatieve ervaringen, wij bieden diverse mogelijkheden voor familieplezier dat voor alle leeftijden geschikt is.

Bedrijfsuitjes
Versterk de banden binnen uw team en vier de successen van uw bedrijf met onze bedrijfsuitjes. Van teambuildingactiviteiten tot ontspannende uitjes, wij bieden diverse mogelijkheden die uw team zullen inspireren, motiveren en verbinden.

Teamuitjes
Geef uw team een welverdiende pauze met onze op maat gemaakte teamuitjes. Of u nu op zoek bent naar een actieve dag vol uitdagingen of een ontspannen uitje om de teamgeest te versterken. Wij bieden diverse opties die aan uw teambehoeften voldoen.

Vergaderingen en uitjes kunnen overal maar als u iets bijzonders wenst, kiest u voor Klein Hermana.
Laat u verrassen door sfeer, traditie en verwennerij.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op.
Dagelijks ben ik telefonisch bereikbaar 06-51067821 of via de mail simone@kleinhermana.nl.
Ben ik aan het werk, dan kan ik u niet direct te woord staan maar als er een boodschap ingesproken wordt bel ik zo spoedig mogelijk terug.